Praktijk Giessenburg: ook voor gebitsprotheses en hulp bij angst voor de tandarts

“We weten dat veel mensen een tandartsbezoek liever onderaan de takenlijst zetten. Maar wij doen alles voor een lach. Letterlijk. Natuurlijk bieden we kwalitatieve zorg, maar het is vooral ook de manier waarop we dat doen.” zegt tandarts en eigenaar M.J.A. van Eck. Met de toevoeging van nieuwe tandartsen aan het team wordt een bezoek extra aangenaam, zelfs voor de mensen met angst voor de tandarts.

Uitbreiding praktijk 

Per 1 juni is tandarts Stigter terug. Na afwezigheid van een aantal maanden door zwangerschapsverlof, vangt zij vanaf die datum weer cliënten op in de praktijk in Giessenburg.

Sinds maart dit jaar versterkt tandarts Maria Vahrenhorst het team. Tandarts Vahrenhorst runde jarenlang een eigen praktijk, geeft les aan vijfdejaarsstudenten aan de Universiteit van Amsterdam en volgde onder andere cursussen om angst voor de tandarts bij volwassenen en kinderen te verminderen. Ook in Giessenburg behandelt ze regelmatig angstige kinderen.

Verder sluit prothese tandtechnicus Marco Nieuwburg aan in de praktijk. Als zelfstandige legt hij zich al jaren toe op het maken van gebitsprotheses en plaatjes. Vanzelfsprekend heeft hij de nodige kennis, maar Nieuwburgs innovatieve mindset en klantgerichte denken maakten het onderscheid.

Tandarts Van Eck: “Cliënten en onze medewerkers; we staan niet tegenover elkaar. En onze tandartsen hebben onderling overleg om gezamenlijk tot een hoger niveau te komen. Zo zorgen we met elkaar voor een stralend gebit. En die lach.’

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0184 - 621777 . Tussen 12.00 en 13.30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u tussen 12.00 - 13.30 uur bellen naar: 0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen en kunnen daardoor dezelfde dag worden behandeld.

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst: 0900 - 1515 (Centrale Doktersdienst).