Onze tandartspraktijk in Giessenburg

Tandartspraktijk Van Eck centrum voor mondzorg is een bekende in Giessenburg. Onze cliënten voelen zich meteen op hun gemak. En dat is nu precies wat we willen bereiken!

Hier lees je meer over wat wij belangrijk vinden. En hier kun je bij onze tandartspraktijk binnenkijken

Een praktijk met geschiedenis

Eigenaar en tandarts drs M.J.A. van Eck:

"Als klein jongetje hielp ik al mee in de praktijk. Dat was nog in het oude dijkhuis, waar regelmatig het hele trappenhuis werd gevuld door wachtenden op het spreekuur van mijn vader drs. H. van Eck, een bevlogen tandarts. 

Dit leidde tot mijn studie Tandheelkunde aan de Universiteit van Utrecht, en tot een maatschap van vader en zoon. We hadden een weergaloze band, en stimuleerden elkaar zeer, zowel met beproefde technieken, als met de allernieuwste toepassingen. Onvergetelijk zo met hem te hebben mogen samenwerken. 

Wat hij gestart heeft, zetten wij nu voort: een tandartspraktijk die het leuker maakt.”

Zoek je nog een tandarts in Giessenburg? Wij nemen weer nieuwe cliënten aan! Hier kun je je aanmelden.

 

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0184 - 621777 . Tussen 12.00 en 13.30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u tussen 12.00 - 13.30 uur bellen naar: 0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen en kunnen daardoor dezelfde dag worden behandeld.

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst: 0900-8602 (Centrale Doktersdienst).