Esthetische tandheelkunde

Een mooi gebit

Naast het goed functioneren van uw gebit wordt er tegenwoordig ook veel aandacht besteed aan de esthetiek. Wat is er mooier dan een gaaf en natuurlijk ogend gebit? De huidige technieken zijn zo geavanceerd dat kunst niet meer van echt te onderscheiden is. Met de laatste technieken kunnen wij een bijdrage leveren aan uw zelfvertrouwen. Praten en lachen kan weer zorgeloos en spontaan! Onder esthetische tandheelkunde vallen onder andere facings, kronen, het bleken van tanden en orthodontie.

Facings
Facings maken het mogelijk om onvolkomenheden van uw tand te corrigeren door middel van een porseleinen schildje dat voor de tand wordt geplaatst.

Kronen & Bruggen
Als er bijvoorbeeld een groot stuk tand of kies is afgebroken kan een kroon de oorspronkelijke vorm en functie van een tand terug geven.

Tanden Bleken
Bent u niet tevreden over de kleur van uw tanden, dan kan een bleekbehandeling de oplossing bieden. Tanden bleken

Orthodontie
Ook orthodontische behandelingen kunnen een oplossing bieden voor het verfraaien van uw gebit.

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van ma – do tussen 08:00 en 12:00 en van 13:30 tot 17:00 en op vr van 08:00 tot 12:00 op telefoonnummer:  0184 - 621777 . Tussen 12:00 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op ma – do tussen 12:00 – 13:30 bellen naar:  0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen. Wanneer u belt vòòr 10:30 doen wij ons best u dezelfde dag te zien. 

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst:  0900-8602 (Centrale Doktersdienst).